Waar blijft het wereldwijde protest van de “gematigde” moslims betreffende de terreur van ISIS, Boko Haram, Al Qaida en Hamas?

E.J. Bron

Screenshot_35

(Door: Michael Mannheimer – Vertaling: E.J. Bron)

Waarom demonstreren er geen miljoenen van de als gematigd geldende moslims dag in dag uit in hun landen en in de steden van de rest van de wereld tegen die “islamisten”, die blijkbaar de leer van de islam fundamenteel verkeerd begrijpen en zodoende het aanzien van hun zogenaamd toch vreedzame religie besmeuren? Waarom organiseren “gematigde” moslims geen gelijksoortige grote gewelddadige demonstraties, zoals we deze leerden kennen in verband met de publicatie van de Mohammed-cartoons, waarop zij zich op affiches heel duidelijk van de islamisten distantiëren? Waarom worden er van de kant van de islamitische intellectuelen niet enorm veel boeken uitgegeven, waarin ze voor iedereen het verschil tussen de goede en kwade islam begrijpelijk uitleggen?

View original post 5.087 woorden meer

Advertenties

Een gedachte over “Waar blijft het wereldwijde protest van de “gematigde” moslims betreffende de terreur van ISIS, Boko Haram, Al Qaida en Hamas?

 1. SUIKERFEEST!

  Het ramadanjournaal op de publieke omroepen en het ophemelen van het Suikerfeest in het jeugdjournaal is niet alleen islamitische propaganda, maar onder leiding van de Jihadisten een culturele, onderwijskundige, juridische en financiële jihad, er is de ideologie van de taqqiah, het bewuste bedrog, en de dhimmitude, de onderwerping van niet-moslims.

  Het toestaan, sponsoren van IS, HAMAS, AL-QAIDA wahabistische en salafistische veroverings- activiteiten, waardoor er vervolgens op toegezien wordt dat er de juiste leer onderwezen wordt is een grote misdaad…

  Tijdens Suikerfeest bleek er uit dat menig ministers, II. Kamerleden, veel wethouders en burgemeesters, massaal naar de moskeen springen, terwijl, het in deze indoctrinatiekazernes binnenhalen van internationaal gekende haatpredikers door de Jihadisten uit midden-oosten georganiseerd was.
  Waarom willen deze islamitische organisaties dat de Nederlandse politieke partijen naar hun moskee komen?

  Sukkels die Sinterklaas “haram” noemen en nu naar Suikerfeest gaan!
  Sukkels die grotte moskeen te laten bouwen die de grootste kerken zullen overschaduwen. 

  Moslims bewegingen die hun steun vinden in de basis, in het wanbeleid van EU landen, hanteren antiwesterse ideologieën om mensen te mobiliseren. Het is hen weer gelukt, Oude garde en hun dictatoriale nationaal islamitische regimes, proberen met deze acties allerlei ministers en hoge ambtenaren te laten bekeren…
  De misvattingen zijn taai. In Nederland is de geest van de beschaving om zeep geholpen door een gevestigde orde die zich kennelijk bij de onvermijdelijke islamisering van het land heeft neergelegd en die voortdurend de waarheid op haar kop zet door de daders als slachtoffers te betitelen en zelfverdediging als opruiing.

  EU landen blijven toch Hamas Jihadisten financieren!
   
  Terwijl Hamas jihadisten openlijk voor de  terrorisme kiezen, rampzalige politeke leiders van EU blijven de Islamisten steunen.
  Jihad-(heilige strijd)- betekent dat alle mensen die niet tot Islam bekeren moeten uiteindelijk vermoord worden. Zelfs zonder enige voorwaarden te stellen, worden de miljoenen van ons belastinggeld weer weggegeven aan lieden die ons liefst dood willen hebben,regeren is niet vooruitzien , maar gestoeld op angst voor hen die ons bedreigen.
  Het ontkennen vandaag van de jihad is modieus maar dom. Jihad heeft de islam immers groot gemaakt, en men zal daar nooit vrijwillig afstand van willen doen. Militaire jihad is al begonnen, IS (ISIS) en HAMAS hebben nu landen veroverd…
  Opmars van Jihadisme in EU landen gaat door…!

  Terreur werkt!!

  Europa betaald op vele wijzen , ook de door ons duur betaalde olie gaat regelrecht naar de barbaren, waaronder Hamas, IS en andere schurkenstaten van midden-oosten.
  Elk volk krijgt de leiders die ze verdienen, door op deze terroristen te stemmen krijg je ook de ellende dat dit met zich meebrengt. Europa maakt vrolijk de centjes over.
  Bestuurders van EU leren nooit, miljarden van ons belastinggeld gaat nog steeds naar de Jihadististische sektes van Gaza en Syrie.. Ze hebben zat geld voor wapentuig en vernieling, werken doen ze niet, demonstreren des te meer en waarom geven hun eigen olierijke rasgenoten geen geld aan de palestijnen? omdat die het liever aan ‘ontwikkelingshulp’ besteden b.v.voor de grootste moskeeën van Europa in A’dam, Utrecht, Denhaag, R’dam en meer.
  Treurig dat Nederland deze terroristen steunt om steeds maar weer geld te sturen. Het volk heeft daar niets in te brengen Hamas, een jihadistiche sekte is de baas. Hamas is een collectieve sekte dictatuur. Hamas jihadisten zijn geen vrijheidsstrijders ze hebben een ideologie die mensen in hysterische vreugde doet uitbarsten als er een gedode landgenoot achter een bromfiets wordt aangesleept en als het aantal doden en gewonden van een busbom in Israël bekend wordt gemaakt kan simpelweg niet deugen.

  Er is dan sprake van een achterlijke onmenselijke religieuze ziekelijke verstandsverbijstering.
  Hella’s het westen helpt en adviseert de Hamas dictators en stuurt hulp, de politieke samenwerking met deze gruwelijke jihadisten gaat gewoon door….Door die achterlijke vrouwenonderdrukkunde moordende Islam gaan nog meer mensen dood.
  Jihadizme is geen nieuws, Mohammed heeft tientallen landen veroverd via zijn Jihadistische systeem..
  Een crimineel zal hij leven in een wereld vol maskers in combinatie met een soort woede in zich die voortkomt uit een bepaalde teleurstelling in de samenleving. Hamas en zijn verlenging in Europa, Marokkaanse en Turkse jihadisten nemen de overtuiging dat ze in de steek zijn gelaten.

  Salafistische jihadisme rukt in Nederland op!

  De methodologie van het jihadisme is dat het als basis een afkeer heeft tegen de samenleving. Deze uitgangspunt stemt overeen met de negativiteit van de crimineel. Omdat het jihadisme zich vooral op de islam beroept, draagt het dus dat jasje van ‘waarheid’ in zich waardoor dus deze in wording jihadist steeds het gevoel heeft dat hij gelijk heeft over zijn afkeer tegen de samenleving.
  We hebben in de praktijk gezien dat veel jihadisten ook uit de criminele circuit komen.
  Het jihadisme legaliseert als het ware hun criminele mentaliteit. Ze zijn gewelddadig van binnen. Iets wat ze lang hebben onderdrukt, maar het jihadisme vertelt hen dat er ook een ‘goede’ manier bestaat hoe ze dat geweld mogen uiten.
  De crimineel denkt dat iedereen tegen hem is en dus meer boosheid en woede naar de ‘maatschappij’ heeft. Hij is eerder uit op wraak. Wat een jihadist ook kenmerkt is het stoere karakter van het jihadisme. Psychisch gezien voelt hij zich van binnen waardeloos, maar de stoerheid van het jihadisme geeft hem een schijn-zelfvertrouwen. Wapens, geweld, afkeer tegen de samenleving, boosheid, stoere taal, dreiging (met de sharia en verovering…) geven hem het gevoel dat hij ‘heldhaftig’ is.

  Oude garde vergeet dat de islam de grondslag van het hele beschaving per definitie verwerpt. Ze hebben maar niet door dat ze van harte meewerken aan hun eigen ondergang. Hoe naïef is de gedachte dat het in de ogen van de moslims een knieval, integratie kan bevorderen. Denkt ze nu echt dat moslims straks dankjewel gaan zeggen? Nee, ze slopen alles wat nog aan het Christendom herinnert en we moeten een speciale ongelovigen -belasting gaan betalen. Barbaarse tijden keren terug….In de ogen van moslim strijders, nog meer moskeen betekenen een reële weg naar de ware bezetting, dan zullen er nog meer moslims naar Europa komen!
  Ondertussen wordt alles in het werk gesteld zodat men Islamitische veroverings- ideologie ook in Nederland kan verspreiden.

  We zien nu in de grootsteden hoe de moslims zich op een snelle manier kunnen verdubbelen en een afwijkende meerderheid creëren die totaal anders is dan de bestaande maatschappij. Oude garde prominenten vinden deze islamitische groei in Nederland geen enkele probleem, dus de bouw van haatketen zal gewoon doorgaan, net als de import van miljoenen kanslozen.

  Islamitische feest is nog niet afgelopen.
   
  Met Vriendelijke Groeten.
   
  Victor Leman, Florac Bosch, S. Leobergen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s